Singapore – Christchurch

Lørdag den 24. februar 2018

Vi havde endnu en halv dag i Singapore, som vi havde planlagt med en sejltur og endnu et besøg i Gardens by the Bay. Vi fandt ud af, at sejlturen tog sit udgangspunkt flere kilometer fra, hvor vi befandt os, hvorfor vi startede med at gå over til Gardens by the Bay. Det er et fantastisk haveanlæg med skulpturer, stisystemer og utallige forskellige planter fra hele verden. Vi var inde i The Flower Dome, der er verdens største drivhus med store mængder af kaktus, sukkulenter og masser af andre spændende planter fra hele verden.. Gik derefter over i Cloud Forest med det dramatiske 40 m lodrette vandfald og stilede til sidst til Supertree Grove med de trælignende konstruktioner ( se billederne nedenfor). Den højeste af dem er 50 m og har en udsigtsplatform og en restaurant i toppen.

Vi havde set dem i aftes med belysning, og havde desværre ikke tid til mere, da vi blev hentet af Singapore Airways på hotellet kl. 16.30.

Vi kan kun anbefale andre rejsende til New Zealand at tage en stopover i Singapore, der er en fantastisk spændende by med masser af attraktioner.

Søndag den 25. februar 2018

Vi landede i Christchurch kl. 10 lokal tid. Tidsforskellen mellem New Zealand og Danmark er nu 12 timer. Der var betydeligt varmere i Christchurch, end vi havde forventet. Efter at have fået udleveret vores bil en Toyota SUV, Raw 4 kørte vi mod vores første overnatningssted Akaroa. Vi gjorde et pitstop i den lille  pittoreske  by Little River med kunstboder og gallerier, og fik her lidt at spise, inden vi fortsatte mod Akaroa.

Vi havde en meget smuk tur med masser af hårnålesving og fantastisk udsigt over NewZealandske bjerge, dale og søer. På bjergskråningerne græssede ikke alene en masse får, men også mange køer.

Vi nåede frem til vores hotel La Rochette, der lå smukt næsten lige ud til fjorden, tæt på Stillehavet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *