Sydney

Søndag den 18. marts 2018

Vi var tidligt oppe, allerede 04.30. Tog hver især morgenkaffe på værelset og var i lobbyen kl. 5.30, og ventede ikke længe før end shuttlebussen kom og kørte os til lufthavnens terminal 1.

Vi fik checket ind hos Virgin Air og havde omkring 3 timers flyvning til Sydney. Vi blev mødt af en mur af varme i Sydney, som havde hedebølge, 39 graders varme.

Det lykkedes os at praje en stor taxa, der kunne rumme 4 personer og 8 kufferter.  Taxachaufføren havde svært ved at finde adressen på vores hotel, og satte os af – heldigvis kun 200 m.  fra Wyndham Hotel Suites, vores accomodation de næste 3 dage – formedelst 85 AUD.

Vi fik checket ind på hotellet, men kunne først få vores suites efter kl. 14.
Vi vandrede ud i byen og hedebølgen og fandt en irsk pub, hvor vi fik en herlig stor og kølig Guinness. Her havde vi byggemøde og aftalte at gå ned ad George Street til Circular Quay, hvor vi havde udsigt til Utzons verdensberømte og fantastiske Opera House.

Der var Biennale i Museum of Contemporary Art, som vi lige var inde at snuse til, men det blev desværre til et alt for kort besøg.

Vi valgte at tage en let frokost i Circular Cafe og vandrede derefter i 39 graders varme over til Opera House, hvor der var en del afspærringer pga besøg af den australske udenrigsminister.
Vi kiggede rundt på og omkring Operahuset, klappede skallerne på taget og besluttede at gå gennem Botaniske Have hjem. Det blev en umanerlig hård tur i den stærke varme, og valgte derfor at gå i skyggen på vejen parallelt med haven. Vi nåede omsider hotellet og aftalte at sove et par tiltrængte timer, inden vi ville gå ud at købe ind til aftensmad og en velkomstdrink.

Det første indtryk af Sydney var på alle måder hot.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *